Här är vi nu…

…och det är här våra uppdateringar kommer att göras framöver. Vår första hemsida… www.smartamarta.se… ligger kvar där den alltid har legat för den som vill titta in där. Det kommer att finnas en länk hit på den… men inget mer kommer att hända där! Matte tycker att det är lite enklare att uppdatera bloggen… så får det bli då förstås.

 

Så här dagen efter stormen var havet blått och vågorna slog skummande vita in mot den steniga stranden.

Det blåste fortfarande ganska kallt… men det är ju riktig höst nu så det är inte annat att vänta än kallare väder!

Vi tog en tur runt dammen på hemvägen och matte tog lite bilder. Det ser nästan ut som det gjorde förr… nu när vassen och näckrosorna vissnat.

Det ser nästan ut som en oljemålning när man knäpper bilden rätt ner i vattnet säger matte lite fundersamt. Jag vet ju inte så mycket om det jag… så jag svarar inte…:) Men nog ser det lite skumt ut det tycker jag nog!

Man hade släppt på lite mer vatten nu så det lilla vattenfallet ser riktigt fint ut!

Här sitter vi snällt och ordentligt medan matte mixtrar med kameran. Hon blir ju glad om vi sitter stilla ett tag när hon ska ta sina bilder!

Men vi måste ju hålla koll åt alla håll förstås och då blir det ju som det blir.

Liten kråka sitter fint.

Vi gör precis som matte vill idag… hon har ju riktigt levergodis med sig som hon bryter små bitar av och ger oss när vi varit duktiga. Det är såååå gott så vi kan göra nästan vad som helst för en liten bit!

 

Jag tycker allt att jag börjar se riktigt vuxen ut… men skulle behöva raka halsen  förstås… ser lite vildvuxen ut igen säger matte och hotar med trimbordet. Men man vill väl vara fin… så det blir till att stå där det!

På vår väg runt dammen kom vi till den gamla ruinen och där fick vi posera lite igen. Levergodiset hägrar 🙂

 

Det prasslar härligt i löven nu när vi går på stigarna… men det gillar inte Hilda för det fastnar på hennes bakben och då kan hon inte gå… vår lilla kråka!!

4 tankar om “Här är vi nu…

 1. Det var en fin Smartamarta-sida! Mmm, det är praktiskt, även om jag tycker att det går fortare att lägga in bilder på hemsidan. Fast nu har jag inte hämtat ner någon ftp-grunkemunka att skicka upp allt med efter de senaste datorrensninarna, så där råder nu evig sommar!

  Härliga vattenbilder – jag hade tänkt titta på det bortblåsta havet igår, men kom aldirg så långt. Men som tur var kontrollerade ju du då att det kommit åter! 😀

  För äkta levergodis gör man allt om man heter hund!

 2. Jaha…nytt igen. Upptäckte det först nu, det med den nya sidan.Snyggt!!
  Ja vad gör man inte för riktigt gott godis. I dvärgarnas mjuka benhår fastnar allt möjligt men det bekommer inte vår lilla vilda tjej. Hon har mycket energi och spring i sina små ben, förmodligen märker hon inte löven.
  Kram och kli till er.

 3. Det var inte så lätt att upptäcka tidigare… jag bytte först igår! Men nu får det vara bytt… för ett längre tag.
  Hilda får gärna bli liiite tåligare när det gäller skräp på benen. När nåt fastnar sätter hon sig… och det gör ju inte saken bättre precis. Hela hon är som en sophög när vi kommer hem efter utevistelserna.
  Kram och kli till er med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s