På besök hos Kennel Hedenhös…

… var vi förra veckan. Vi packade in oss i bilen och for iväg på onsdagen. Det var roligt att komma dit igen till http://kennelhedenhos.se/ där jag ju föddes för snart 8 år sedan.

Denna underbara fuschia var det första vi såg när vi kom in på tomten! Matte blev så klart gröna av avund!! Vi hade så klart tänkt oss att möta alla hundar och röja lite men vi hamnade förstås i trimrummet som var varmare än det är i tropikerna!

Matte hade tagit med vårt trimbord för att hjälpa Carina lite med Hildas enorma päls! Men matte är ju inte nåt profs precis när det gäller timning så det blev allt en hel del kvar för Carina att ta itu med när jag var färdig!  Hilda är en tålig liten vovve så hon satt stilla medan pälsen hamnade på golvet! Som du ser så hade hon gott om det!

Näe då.. jag är INTE instängd utan utestängd!! Matte du måste släppa in mig!!

Jag ser ju vad som finns därinne och jag är härute!!

En hel hoper såna där små troll!! Men det var nog tur att jag inte fick komma in och nosa  på dem för det hade nog  mamma Grimma inte gillat. Hon börjar bli rätt trött på dessa valpar som bara vill ha mat när hon visar sig och det är nog inte såå roligt i längden!

Ett bra sätt att locka ut dem i gröngräset var ju så klart att ställa matskålen därute och sen var det bara att låta kameran jobba!

Det är allt lite läskigt att gå ut så det blir lite trångt i starten… men det ordnar sig!

Näe… jag vet inte jag om jag bryr mig om att går ut… näe… jag stannar nog här jag!

Men när en toarulle hittas så bär det av ut ändå!

Sen är det lite fram och tillbaka upp och ner på trappsteget som leder ut i det gröna!

Därute kan man hitta de mest färggranna saker att undersöka!

Allt ska man lära sig… även det allra mest privata!

Man kan sitta och titta på allt som rör sig också.

Man kan trassla in sig i kameraremmen också… då blir man lite ilsken och biter omkring sig med ett litet tandlöst gap. Ett syskon kommer genast till undsättning… men det hjälpte inte särskilt mycket det!

Men matte hjälpte till och det hela löste sig.

Men den där tummen var god att tugga på minsann för det kliar ju i den lilla munnen där de små tänderna trycker på och vill komma fram!

Det var rysligt skönt att få tugga på den där tummen!

Här har vi kullens allra minsta valp… men den är alldeles säkert den sötaste!

Här poserar Grimma för att matte kulle få en fin bild på henne och hon står på valpens svans så den inte ska kunna smita ifrån tvättningen! det blev en hel del bilder de där dagarna som vi var där hos Hedenhösarna! Vi tackar för det gästfria mottagandet och den fina trimningen och sen åker vi hemåt igen…

5 tankar om “På besök hos Kennel Hedenhös…

  1. Vilka helt underbara valpbilder! Och ser man på vackra Grimma – vilket uttryck i ögonen hon har – så blir valparna nog väldigt fina!

    • Nog är de söta… man kan knappt ta ögonene ifrån dem! Grimma är en väldigt trevlig och fin hund och den omtänksam mamma… även om hon nu börjar bli lite trött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s