Några bilder till…

från besöket hos Kennel Hedenhös.

En nytrimmad och fin Märta tillsammans med Hugo som är ledig från sin husse och matte och är på sommarnöje i Hedenhösland. Lyckliga han!!

Han ville misann leka… den lille skiten. Okey då… lite kan vi vi väl röja då!

Näe… jag tänker inte tala om vad han sa till mig!

Matte smög iväg till valparna hon förtås och det hade minsann också Knota gjort. Hon träder in som extramamma när Grimma blir för trött på att de jagar henne hela tiden! Kanske funderar valpen lite över att mamma är sååå stor emellanåt?!

Här är nästan hela kullen… bara en fattas och det var rätt bra gjort att få med så många för de är snabba de där små trollen!

En sista bild på Grimma blev det innan vi packade in oss i bilen för att åka hem igen. Ett stort tack till alla i Hedenhösland för härliga dagar med sköna sängar, mat och fika.

Det var ju så här att på kvällen innan vi gick och lade oss  undrade  Carina om inte vi hundar sover i sängarna med tvåbeningarna… det var när matte kom med våra fällar som legat i bilen. Stolta sa matte och husse med en mun att det gör vi inte längre… inte sen husse opererade sin onda höft. Men gissa var vi sov på natten?? I sängarna med husse och matte… för vi hade lite svårt att koppla av med alla de andra hundarna som också var i huset. Så… långnäsa åt matte och husse!! Men det blev bara den natten!

5 tankar om “Några bilder till…

    • Haha… du fick mig att fundera om jag skrivit fel! Men icke… Hedenhös måste ju ha en Knota om man minns sagan! Om jag inte minns fel så har de haft en Urax också! Det är skönt att ha sängen själv på natten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s