Om oss

Vi är två hundar av rasen schnauzer och jag… Märta… är rätt och slätt en schnauzer P/S snart 7 år.  Hilda är en dvärg S/S och hon är snart 5 år. Vi bor i det gula huset mellan hav och sjö i norduppland med husse och matte. Matte är den som sköter bloggen och med kameran dokumenterar hon delar av vårt liv. Så det är bara att hänga med!!

Det är här våra uppdateringar kommer att göras framöver. Vår första hemsida… www.smartamarta.se… ligger kvar där den alltid har legat för den som vill titta in där. Det kommer att finnas en länk hit på den… men inget mer kommer att hända där! Matte tycker att det är lite enklare att uppdatera bloggen… så får det bli då förstås.

2 kommentarer

2 tankar om “Om oss

 1. Hej, råkade komma in på din blogg via New Eras hemsida. Har aldrig varit här förut, och blev framför allt väldigt imponerad av allt fint handarbete du gjort, helt otroligt vackra saker, dem ska du ha all ära av!! Tråkigt med din huvudvärk, och jag hoppas verkligen det ska bli bättre. Bästa hälsningar från Kristina i Bromma, matte till en svart schnauzerflicka, Makita, på 6,5 år.

  • Hej Kristina…
   och tack för dina fina ord!
   Det är alltid roligt när det kommer nya besökare till mina sidor. Jag är quilttokig kan man väl säga… när jag kan sitta vid maskinen. Det är ju ofta så att jag inte kan göra nåt överhuvudtaget.

   Din Makita är ju nästan lika gammal som vår Märta… som blir 7 år i början på februari. Man kan knappst ha en trevligare ras än schnauzer… tycker jag. Vi har ofantligt stor glädje av våra båda hundar.
   Hör gärna av dig igen… det skulle vara roligt att höra lite mer omdig och din Makita!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s